Підписка на новини

banner_v3_ua.png 003_ua.png 003_ua.png

Централ парк — Новини

19.02.2013

Компанія «К.А.Н. Девелопмент» переможець у номінації «Девелопер року» - друга Всеукраїнська премія IBuild Ukraine 2012

19 лютого 2013р. у розважальному комплексі D'Luxе відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Премії IBuild Ukraine 2012, яка визначила лідерів і професіоналів галузі минаючого року. Організатором заходу виступило найбільше профільне об'єднання учасників будівельного ринку - Конфедерація Будівельників України.

У номінації «Девелопер року» переможцем стала компанія «К.А.Н.Девелопмент». Крім цього, компанія «К.А.Н.Девелопмент» була нагороджена дипломом переможця он-лайн голосування Всеукраїнської премії будівельного ринку, яке проводило інформаційне агентство ЛігаБізнесІнформ.

В цілому, за 2012 рік компанія реалізувала близько 450 тис. кв.м. Вже відкрито найбільш довгоочікуваний торговий центр столиці - ТРЦ OceanPlaza, здана в експлуатацію друга черга ЖК «Паркове Місто», перша черга ЖК «Комфорт Таун» і на його території відкрила свої двері Академія Сучасної Освіти для дітей і дорослих. Завершений житловий комплекс преміум-класу Diamond Hill на вул. І. Мазепи. Відкрито і функціонує з 2012г. бізнес-центр класу «А» - 101 TOWER.

6_Original.jpg
Твитнуть
Повернутися до списку

Галерея проекту